ZO WERKT HET

  • Je huurt een plank of 1 of meer rekken, voor een klein bedrag per week. De plank is 1 meter breed en 40cm diep. Het rek is 90cm breed en 60cm diep met een hanggedeelte en 3 of 4 legplanken van ca. 210 cm of 125 cm hoog. De rekken zijn van hout en je mag er je eigen gezellige winkeltje van maken.
  • De huur kan elke dag van de week ingaan. Je kunt vanaf 14.00u op de dag voorafgaand aan de huurperiode je winkeltje inrichten. Je mag ook gedurende de huurtijd meer spullen in je winkeltje zetten. Heb je niet alles verkocht, kun je de huurperiode makkelijk verlengen in de winkel.
  • Je krijgt stickers met je persoonlijke barcode voor op je producten. Je mag zelf de prijs van je spullen bepalen. Die zet je op de stickers. Voor het verkopen van kleding kun je gebruik maken van onze kledinghangers.
  • Waardevolle spullen kun je beveiligen door middel van tags die wij jou voor een laag bedrag kunnen aanbieden.
  • Wij verzorgen de verkoop van jouw spullen. Aan het einde van de huurperiode storten wij de volledige opbrengst op je bankrekening. Huur je een rek voor een langere periode, dan maken we in overleg iedere maand je opbrengst over.
  • Van de verkopen uit jouw winkeltje wordt je dagelijks op de hoogte gehouden.
  • Op de laatste dag van de huurperiode haal je uiterlijk om 14:00 uur je overgebleven spullen op. Je kunt er ook voor kiezen om de overgebleven spullen af te staan aan ieder zijn winkel, deze worden dan verkocht voor een goed doel.

OOK LEUK VOOR KINDEREN

Maak je kinderen op een leuke speelse manier bewust van meerdere zaken, zoals het leren omgaan met geld en het hergebruik van spullen en dus een stukje duurzaamheid. Geef je speelgoed een tweede leven en maak andere kinderen er blij mee.

VOEDINGSMIDDELEN IN DE WINKEL

Wil je als huurder (zelfgemaakte) voedingsmiddelen in onze winkel verkopen, dan is het belangrijk dat je je houdt aan de volgende voorwaarden die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit hieraan stelt:

  • Het (zelfgemaakte) voedingsmiddel is voorzien van een bereidingsdatum en een uiterste houdbaarheidsdatum.
  • Het (zelfgemaakte) voedingsmiddel is voorzien van een juiste etikettering met daarop de gebruikte ingrediënten en de aanwezigheid van eventuele allergenen.
  • Producten met een beperkte houdbaarheid zoals brood, taarten, sauzen en dergelijke kunnen om gezondheidsredenen en de daaraan gekoppelde risico’s niet worden verkocht in ieder zijn winkel.

Producten die niet aan bovenstaande eisen voldoen, mogen daarom niet worden verkocht bij ieder zijn winkel. Twijfel je of een bepaald product kan worden verkocht in onze winkel? Vraag het aan een van onze medewerkers.
ieder zijn winkel is niet aansprakelijk voor wat huurders aan (zelfgemaakte) voedingsmiddelen te koop aanbieden. Bovenstaande voorwaarden zijn ook opgenomen in de Algemene voorwaarden van het huurcontract.