DE LEUKSTE CADEAUWINKEL VAN DE REGIO

  • Op zoek naar leuke spullen of cadeautjes?
  • Of wil je zelf iets verkopen?
  • Kom kijken bij ieder zijn winkel en laat je verrassen!
  • ieder zijn winkel is een fysieke marktplaats.
  • Hier koop en/of verkoop je nieuwe, tweedehandse en zelfgemaakte spullen in een echte winkel op een toplocatie in de regio.
  • ieder zijn winkel geeft een nieuwe dimensie aan recycling en duurzaamheid.

EN, WAT WIL JIJ VERKOPEN?

ieder zijn winkel is dé marktplaats waar je al je spullen laat verkopen. Je hoeft het niet zelf te doen, het wordt voor je verkocht. In een nette, overzichtelijke winkel waarin tientallen winkeltjes de ideale etalage en verkoopplek vormen voor ontelbare producten, artikelen en diensten.

Vergelijk het met een kraam op een markt, maar dan anders, leuker en gezelliger. Een winkeltje bestaat uit een houten rek met legplanken en/of een roede voor kleding. Je huurt een rek voor één of meerdere weken en je maakt hier een leuk winkeltje van. Alle artikelen zijn door jou zelf voorzien van een door ons verstrekte prijssticker en elk artikel wordt voor die prijs verkocht. Er wordt niet onderhandeld en afdingen is niet toegestaan. Jij krijgt de volledige prijs van het verkochte artikel overgemaakt op jouw bankrekening.

Wij kunnen amper beschrijven welke spullen er gekocht en verkocht worden, dat bepaal jij zelf! Heb je bijvoorbeeld de zolder of garage opgeruimd en vind je de spullen te waardevol om zomaar weg te gooien? Heb je geen zin om alles zelf via Marktplaats te verkopen met allerlei “kopers” aan je deur? Of heb je een hobby waarmee je producten maakt die je graag verkoopt? Ben je een ondernemer die spullen inkoopt of maakt en heb je een extra ‘etalage’ of verkooppunt nodig? In alle gevallen is ieder zijn winkel de ideale plek om jouw producten te presenteren en te laten verkopen.

ZOEK JE LEUKE, ORIGINELE SPULLEN?

Je vindt het leuk bijzondere en unieke koopjes en cadeautjes te ontdekken. Nieuw, zelfgemaakt of tweedehands. En je wilt graag weten wat je koopt. Dan ben je bij ieder zijn winkel aan het juiste adres.

Bij ieder zijn winkel wordt shoppen een beleving! Iedereen kan nieuwe, zelfgemaakte of tweedehands spullen verkopen. Hierdoor vind je bij ons een unieke combinatie van producten. Altijd voor een zachte prijs. En omdat je van tevoren alle spullen kunt controleren, weet je zeker wat je koopt. Ouderwetse service en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zo kun je bij ons met een fijne kop koffie op je gemak alle winkeltjes bekijken. ieder zijn winkel is er voor iedereen!

Je vindt bij ons een breed aanbod. Denk bijvoorbeeld aan speelgoed, kleding, boeken, servies, sieraden, woonaccessoires of kunst. We bieden zowel gloednieuwe als zelfgemaakte, vintage en gebruikte producten aan.

INTERESSE IN DIT CONCEPT?

Wij bieden met ons concept een unieke gelegenheid om eens te proeven aan het ondernemen. Het aanbod in ieder zijn winkel is zeer divers. Ondernemers, ondernemers in spe en particulieren krijgen allerlei informatie over het ondernemen. “Er komt veel bij kijken: Hoe start je zoiets op, welke prijs vraag je voor je producten? Hoe presenteer ik mijn aanbod? Wij helpen onze huurders indien nodig ook met etaleren en we houden een oogje in het zeil, want de presentatie moet gedurende de verkoopperiode ook goed blijven!”. Heeft u interesse in dit concept, wilt u zelf in uw woonplaats aan de slag, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.